ADVIESGESPREK

#badassondernemers voor online ondernemende moeders

ADVIESGESPREK VOOR DE ONLINE ONDERNEMER

Laat jezelf zien als hét gezicht van jouw bedrijf en verbindt 

Voor Instagram is het belangrijk dat jij jezelf laat zien. Mensen willen graag weten wie er achter een account zit. Maar waar begin je, zeker wanneer je dat allemaal maar ongemakkelijk en misschien zelfs eng vind? Eigenlijk wil je veel meer uit Instagram halen maar je hebt geen idee hoe je dat kunt doen. Er komt zoveel bij het online ondernemen kijken, zeker wanneer je jezelf wilt professionaliseren. Waarom lukt het anderen wel en jou niet? Waarschijnlijk omdat zij een duidelijker beeld en strategie hebben voor hun Instagram!

Hoe zou het voor jou zijn om:

 • Te weten waar jouw kansen als online ondernemer liggen
 • Authentiek en op een manier die past bij jou klanten aan je te binden
 • Vol zelfvertrouwen op socials aanwezig te zijn
 • Het wiel niet uit hoeven vinden maar weten welke apps je kan gebruiken
 • Gewoon door jezelf te zijn, jouw bedrijf te versterken?

Voor € 74,00 ex BTW kan jij knallen met jouw socials!

Ik dacht altijd dat ik social media wel even goed kon vormgeven.. niet dus! Kimberly heeft me zowel geholpen met de kleine details als met grotere vraagstukken. Nu sta ik op Instagram niet meer bekend als zangeres zonder naam, maar als diëtiste (ik had namelijk een profielfoto waarop ik iets at, maar Kimberly wees mij er dat ik ook aan het zingen kon zijn…. als een boer met kiespijn ging er bij mij een lachje vanaf… nee hoor terecht punt!). Kimberly haar enthousiasme is aanstekelijk en met de praktische adviezen kan/wil je meteen aan de slag!

Cassandra

Diëtiste

7

DIT GAAN WE DOEN

Reken af

Maak de keuze om stappen te gaan maken met jouw socials op een manier die bij jou past!

Vragenlijst

Na het afrekenen ontvang je van mij de vragenlijst ter voorbereiding van het adviesgesprek. De ingevulde lijst mail je naar mij voor het adviesgesprek.

Vooraf

Samen plannen we een datum en tijd. Voorafgaand aan het adviesgesprek ontvang je een link naar mijn online wachtkamer.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek gaan we aan de slag met jouw pijnpunten en vragen over social media. Ik kijk met jou mee en zal jou adviezen geven over al jouw mogelijkheden. 

Aan de slag

Na het adviesgesprek ontvang je van mij een document met mijn adviezen om authentiek zichtbaar te zijn op social media. Volledig toegespitst op jou zodat jij aan de slag kan!

Zichtbaarheid is...

Jouw diensten als ondernemer laten zien op een authentieke manier die bij jou past.

Wat gaan we doen tijdens het adviesgesprek?

Voor € 74,00 ex. BTW ( € 89,54 incl.) hebben we een online gesprek van een uur waarin wij jouw Instagram bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook worden jouw vragen besproken. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode. Van te voren vul jij een vragenlijst in en bekijk ik jouw social media naar de mogelijkheden die er voor jou zijn om vol authenticiteit jouw bedrijf te laten zien. Na ons gesprek ontvang je van mij een document waarin je mijn adviezen terugvindt. Ook gaan we samen bekijken waar het door komt dat jij die brug over moet naar het laten zien van jezelf, na ons gesprek ga je met een enorme boost in je vertrouwen aan de slag.

Er zijn veel experts op het technische gebied van Instagram. Ik ben er om jou als persoon te versterken, jij bent immers jouw eigen merk. Juist door jezelf te zijn en bij jezelf te blijven kun jij de verbinding aangaan met jouw volgers. Samen met jou kijk ik waar je kansen liggen, waar jij jezelf van de rest onderscheidt en hoe jij jouw bereik kan vergroten.

Ook kan ik eventueel met je meekijken naar andere mogelijkheden binnen je bedrijf om jezelf online te profileren.

 

  Doe nu mee voor € 74,00 ex. BTW

  Bestel jouw adviesgesprek met mij nu en ga knallen met jouw socials!

  Authentiek en vol zelfvertrouwen aan de slag met jouw bedrijf voor meer klanten.