Omdat balans ook als ondernemende moeder gewoon kan!

Een ondernemer die zelfverzekerd is, balans heeft tussen bedrijf en moederschap en die haar bedrijf als een op maat gemaakte jas weet te dragen. Dat is een badass ondernemer!

Je denkt het allemaal voor elkaar te hebben, schrijft leuke teksten én je geniet van jouw bedrijf. Maar toch voelt het niet helemaal goed, kriebelt en trekt er iets maar voel je vooral veel druk om te presteren. Het lukt gewoonweg niet helemaal om jouw eigen bedrijf met je gezin te combineren! Je voelt je steeds gehaast en als je met de kinderen bezig bent merk je dat je met je hoofd bij je werk bent. En als je aan het werk bent denk je aan alle dingen die je nog moet doen thuis (met de kinderen).

De balans is ver te zoeken en je ziet zelf niet meer wat je nu kunt veranderen om wel die badasss ondernemer te zijn die je voor ogen had toen jij jouw bedrijf inschreef bij de KVK.

 

E-book

Zelfstandig en op jouw eigen tempo aan de slag naar meer balans als ondernemende moeder. Met dit toffe en zeer bruikbare e-book kan jij grote stappen zetten.

Cursustraject

Een maand lang, op je eigen tempo werken aan het vergroten van jouw balans als ondernemende moeder. Inclusief werkboek, video’s en livesessie.

Persoonlijk Traject

3 maanden lang kneiterhard werken aan balans en zelfvertrouwen als ondernemer zodat je daar de rest van je leven de vruchten van plukt? Het persoonlijke traject is dé manier voor jou!

Ondernemen met balans en op de manier die volledig bij jou past!

Adviesgesprek #badassondernemers

Tijdens dit adviesgesprek kom ik uiteraard niet met dé oplossing. Ondernemen is doorzetten en de manier vinden die bij jou past. Ik help jou bij het vinden van jouw authenticiteit! Zichtbaarheid is essentieel als online ondernemer, ik kijk mee naar jouw weerstand voor het zichtbaar zijn en zal meekijken naar de kansen die er voor jou zijn. 

Voor € 74,00 ex. BTW hebben we een online gesprek van een uur waarin wij jouw Instagram en zichtbaarheid bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook worden jouw vragen besproken. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode.

  • Een flinke boost in jouw zelfvertrouwen én zichtbaarheid!

  • Behoefte aan meer adviesgesprekken en coaching? Dan is er de mogelijkheid voor een maand coaching om een #badassondernemer te worden!

#badassondernemers persoonlijke coaching

Onderscheiden van de rest gaat jou vooral lukken wanneer jij jezelf zal durven te laten zien, ik help jou daarbij! Met deze persoonlijke coaching kijk ik een maand lang mee naar jouw kansen om zichtbaar te zijn op een manier die bij jou past. We gaan vooral aan de slag met jouw zelfvertrouwen en weerstand om zichtbaar te zijn als gezicht van jouw bedrijf. 

Voor € 697,00 ex. BTW  ( € 843,37 inclusief BTW) gaan wij drie maanden met elkaar aan de slag! Om de week hebben we een online gesprek van een uur en je krijgt een werkboek van mij om mee aan de slag te gaan. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook worden jouw vragen besproken. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode.

  • 6 online gesprekken van een uur, opdrachten en een werkboek.

  • Persoonlijke coaching voor jou en advies voor het vergroten van jouw balans als online ondernemende moeder.