COACHING EN ADVIES

VOOR DE ONLINE ONDERNEMENDE MOEDERS

Word ook een #badassondernemer!

Ben jij een ondernemende moeder en vind je het lastig om aan de slag te gaan met stories en foto’s?

Je denkt het allemaal voor elkaar te hebben, schrijft leuke teksten én je geniet van het bloggen. Het enige waar je mee worstelt is je Instagram. Anderen zie je leuke dingen doen op Instagram, een fijne interactie hebben en samenwerkingen. Dingen die jij ook wel graag zou willen hebben. Daarnaast zie je dat anderen een leuke feed hebben maar heb jij geen zin om alles maar te plannen. Of misschien heb je wel werkelijk geen idee waar je mee zou moeten beginnen?!

Hastags (#), interactie, het algoritme. Zijn dit dingen waar jij meer over zou willen weten en mee wilt leren werken i.p.v. ertegen?

Laat mij je helpen! Ik kijk in een één – op  – één online gesprek met je mee naar de verbeterpunten van jouw Instagram en je kunt me van alles vragen.

Het “enge” algoritme, Instagram Stories maken, programma’s die je kunt gebruiken en ga zo maar door. Schrijf je vragen op en dan bespreken we het tijdens ons gesprek!

7

WAT GAAN WE DOEN

Vragenlijst

Voorafgaande aan het adviesgesprek krijg jij een vragenlijst zodat ik het gesprek kan voorbereiden en dat jouw vragen maar dat ook jouw pijnpunten helder zijn.

Online adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek van een uur bespreken wij jouw vragen en de pijnpunten. Waar komt het door dat je het lastig vind om zichtbaar te zijn als ondernemer en wat kan jij doen?

Aan de slag

Je krijgt van mij coaching tijdens het adviesgesprek om ook een #badassondernemer te worden en ik vat jouw mogelijkheden nog eens samen in een bestand dat je van mij ontvangt.

Het is tijd om zichtbaar te zijn als baas van jouw bedrijf

Ben jij klaar voor meer zelfvertrouwen als ondernemende moeder en om naar voren te treden?!

Adviesgesprek #badassondernemers

KOSTEN € 74,00 ex. BTW.

Tijdens dit adviesgesprek kom ik uiteraard niet met dé oplossing. Ondernemen is doorzetten en de manier vinden die bij jou past. Ik help jou bij het vinden van jouw authenticiteit! Zichtbaarheid is essentieel als online ondernemer, ik kijk mee naar jouw weerstand voor het zichtbaar zijn en zal meekijken naar de kansen die er voor jou zijn. 

Voor € 74,00 ex. BTW hebben we een online gesprek van een uur waarin wij jouw Instagram en zichtbaarheid bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook worden jouw vragen besproken. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode.

  • Een flinke boost in jouw zelfvertrouwen én zichtbaarheid!

  • Behoefte aan meer adviesgesprekken en coaching? Dan is er de mogelijkheid voor een maand coaching om een #badassondernemer te worden!

#badassondernemers persoonlijke coaching

KOSTEN € 274,00 ex. BTW

Onderscheiden van de rest gaat jou vooral lukken wanneer jij jezelf zal durven te laten zien, ik help jou daarbij! Met deze persoonlijke coaching kijk ik een maand lang mee naar jouw kansen om zichtbaar te zijn op een manier die bij jou past. We gaan vooral aan de slag met jouw zelfvertrouwen en weerstand om zichtbaar te zijn als gezicht van jouw bedrijf. 

Voor € 274,00 ex. BTW  (€ 331.54 inclusief BTW) hebben we een online gesprek van een uur waarin wij jouw zichtbaarheid bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook worden jouw vragen besproken. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode.

  • Vier online gesprekken van een uur, opdrachten en een werkboek.

  • Persoonlijke coaching voor jou en advies voor het vergroten van jouw authenticiteit als online ondernemer.