Er zijn verschillende manieren om ook een #badassmoeder te worden. Zo is er altijd wel een manier die goed bij jou past! 

Of je nou op je gemak met een kopje thee op de bank wil investeren in een omslag in je mindset of juist één op één keihard aan de slag wil gaan. Maar ook kan je samen met andere vrouwen die een andere mindset willen hebben. Kijk bij de mogelijkheden om te zien welke vorm van coaching het beste bij jou past.

Klaar om een #badassmoeder te worden?!

Een badass? Ja! Zo’n vrouw en moeder die comfortabel is met zichzelf, haar eigen gevoelens herkent en weet wat zij nodig heeft. Een echte badass die weet dat zij niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden, maar zichzelf dat vooral niet kwalijk neemt. Jij bent namelijk hartstikke leuk zoals je bent, inclusief eventuele minpuntjes!

Een vrouw die zichzelf waardeert en goed voor zichzelf zorgt, straalt dit ook uit. Jouw kinderen, partner en omgeving zullen het ook zien. Je hoeft niet dagenlang jezelf te pamperen want daar heeft bijna geen enkele moeder tijd voor. Maar anticiperen op jouw eigen behoeftes is heel belangrijk en dat zit hem in de kleine dingen. Ik ga je daarin een boost geven tijdens deze toffe en fijne coaching!

Altijd een vorm van coaching die perfect bij jou past

e-book #badassmoeders

Aan de slag gaan door middel van duidelijke opdrachten en prettige, laagdrempelige uitleg krijgen? Dit fijne e-book voor #badassmoeders helpt jou naar meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen. 

Groepstrajecten #badassmoeders

Een maand lang samen met andere moeders aan de slag voor meer zelfvertrouwen en zelfzorg. Leer door middel van video’s, het werkboek en een live coachingssessie hoe jij als moeder beter voor jezelf kan zorgen maar ook nog eens met een gelukkig gevoel in de spiegel kan kijken.

Persoonlijke Trajecten

3 maanden lang met mij knallen naar meer zelfliefde, minder schuldgevoelens, meer balans en vooral meer genieten van je leven! Jij kan dit ook bereiken en met mij als jouw persoonlijke cheerleader gaat het fantastisch worden!

Zelfzorg is

Jezelf een pauze gunnen