Coach voor moeders

Omdat je ook als moeder goed voor jezelf moet zorgen

e-book #badassmoeders

Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen

Je bestelt jouw exemplaar van het e-book inclusief alle extra’s al voor € 23,50 !

 Met dit e-book voor #badassmoeders wil ik jou laten inzien hoe leuk jij zelf bent. Jij, mijn beste vrouw, bent het meer dan waard om dat zelf te gaan (in)zien. Dat jij in de spiegel kijkt en als eerste de leuke dingen ziet van jezelf in plaats van de dingen die je niet leuk vindt. De stemmen van anderen wil ik je helpen om opzij te zetten en dan wil ik je ook nog eens gaan helpen om te beseffen dat zelfzorg een essentieel onderdeel van het leven is. Ja, ook als moeder en als vrouw is dat een zeer belangrijk deel van jouw leven.

 

#badassmoeders groepstraject

€ 147,00

Een fijne online cursus voor moeders die bestaat uit diverse opdrachten en een werkboek? Dat is de #badassmoeders cursus! Deze cursus helpt jou een boost te geven aan jouw zelfzorg en zelfvertrouwen. Zo kan jij de badass moeder in je naar boven halen.

Als coach geef ik jou op mijn eigen positieve manier de handvatten om de wending aan je leven te geven die jij zoekt, immers is het jouw leven en ben jij diegene die jouw leven bepaalt. Ik zal de cheerleader zijn die je nodig hebt 😉

  • Online cursus cua de B&M Academy
  • Een maand lang toegang tot deze Academy
  • 5 modules bestaande uit video’s, werkboek en een online community.
  • Inclusief live coachingsessie waarin jij al jouw vragen kan stellen.

Persoonlijk Traject #badassmoeders

€ 697,00

Met dit ontzettend fijne traject ga jij 3 maanden aan de slag met duidelijke en waardevolle opdrachten, 2 keer per maand zal er een online coachsessie zijn en samen met mij ga jij een volledige dag grote stappen zetten in het verbeteren van o.a. jouw zelfbeeld.

  • Beschikt jouw werkgever over budget voor persoonlijke ontwikkeling? Dan kan het zomaar zijn dat jouw werkgever de kosten (deels) op zich kan nemen.
  • Betaal in 1 keer of betaal in 3 termijnen.

Zelfzorg

Is een noodzaak om balans te vinden en te houden