PERSOONLIJKE COACHING

DRIE MAANDEN ÉÉN -OP -ÉÉN AAN DE SLAG

3 maanden coaching voor € 697,00

Persoonlijk coachingstraject

Graag een flinke boost krijgen in je zelfwaardering en je een echte badass moeder voelen? Meld je dan aan voor de één op één coaching van Beebs and Moms! Tijdens een live – dag en 2 online sessies van zo’n anderhalf uur die je zelf kunt indelen help ik jou om een echte badass moeder te worden. Ook is het mogelijk om alleen online sessies te hebben wanneer dat beter bij jou past.

Als moeder, als vrouw, werknemer/ ondernemer, partner en dochter moeten we vaak al zoveel van onszelf. De samenleving gaat vaak snel, er worden verwachtingen gesteld en anders leggen we onszelf bepaalde verwachtingen op. Maar waar blijf jij in die drukte? Doe jij wel wat jou blij maakt of geef je toe aan jouw gevoelens?

In al die drukte is het belangrijk om voor jezelf te blijven zorgen. Jezelf niet voorbij rennen blijft een aandachtspunt, meegaan met de stroming lijkt soms zo gemakkelijk. Maar voor je het weet ben je jezelf voorbij gelopen en weet je niet meer wat je nou eigenlijk nog leuk vind of wat jou energie geeft.

Tijdens de coaching voor Badass Moeders help ik jou te ontdekken wat jou energie geeft, schuldgevoelens van je af te zetten en jezelf leuk te vinden. Wat wil jij het liefste dat jouw kinderen zich herinneren van je: Een schoon huis of een moeder die leuke dingen met hen deed? En om leuke dingen te doen met je kinderen moet je wel energie hebben. Die bouw je zelf op door ook goed voor jezelf te zorgen #zelfzorg.

En wat is een betere zelfzorg dan om te leren hoe je goed voor jezelf kan zorgen?! 

Coach voor moeders - Kimberly - B&M Academy
7

WAT GAAN WE DOEN

Complete dag

Tijdens deze persoonlijke coaching gaan wij samen 1 dag aan de slag met jouw mindset. Uiteraard zorg ik voor een fijne sfeer en lekker eten & drinken.

Online coaching

Om de week ( 2 keer per maand) hebben wij een online coachsessie van een uur. Zo kan je deze momenten gemakkelijk inpassen in jouw drukke leven als moeder.

Aan de slag

3 maanden ga ik jou ondersteunen in jouw proces naar een mindset met meer zelfvertrouwen, zelfliefde, balans en acceptatie.

Het is tijd om jezelf voorop te zetten

Ben jij klaar voor meer zelfvertrouwen en een berg aan zelfliefde, kies dan voor het persoonlijke traject

Persoonlijk coachingstraject

KOSTEN € 697,00

Met dit ontzettend fijne traject ga jij 3 maanden aan de slag met duidelijke en waardevolle opdrachten, 2 keer per maand zal er een online coachsessie zijn en samen met mij ga jij een volledige dag grote stappen zetten in het verbeteren van o.a. jouw zelfbeeld.

  • Beschikt jouw werkgever over budget voor persoonlijke ontwikkeling? Dan kan het zomaar zijn dat jouw werkgever de kosten (deels) op zich kan nemen.

  • Betaal in 1 keer of betaal in 3 termijnen.