Maak jezelf een prioriteit!

Persoonlijk coachingstraject

Herken je dit?

↠  Je hebt zoveel verantwoordelijkheden dat jezelf tot prioriteit maken onmogelijk lijkt. 

↠  Je hebt helemaal geen tijd om tijd voor jezelf te nemen en je zou niet eens weten wat je zou moeten doen. Je agenda zit hartstikke vol en je voelt je geleefd.

↠  Nee zeggen tegen anderen vind je lastig omdat je bang bent anderen teleur te stellen.

↠  Je weet best wel wat je zou moeten doen maar het lukt je gewoonweg niet om beter voor jezelf te zorgen.

↠  Je hebt zo’n ontzettend kort lontje, daardoor ben je niet de moeder die je ooit voor ogen had.

 ↠  Anderen lijken alles gemakkelijk voor elkaar te krijgen, maar jij voelt je soms een echte mislukkeling omdat het je niet lukt.

↠  Je bent altijd maar bezig met je gewicht en vind maar weinig leuk aan je eigen lichaam.

Coach voor moeders - Kimberly - B&M Academy
7

Ik zal jouw coachende cheerleader zijn!

Zelfliefde is...

Weten dat je zelf op moet laden om goed voor anderen te kunnen zorgen

Hoe zou het voor je zijn om:

↠  Te leren hoe je ECHT jezelf een prioriteit kan maken maar op een gemakkelijk toepasbare manier

↠  Eindelijk minder zorgen te hebben over wat een ander van jou zal vinden

↠  Je eigen leven leiden, gevuld met zelfliefde, een positiever zelfbeeld, zelfzorg die bij jou past en meer geluk te voelen

↠  Je eigen waarde te zien en voelen, zonder schuldgevoelens

↠  Meer energie over hebben aan het einde van de dag en een langer lontje naar de kinderen

↠  Meer rust te voelen in je lichaam en in je hoofd, duidelijke prioriteiten te kunnen stellen en beter los te kunnen laten

Weet je dat dit ook binnen jouw bereik is?

 

Het is namelijk mogelijk met het persoonlijke badass moeders traject! Met dit traject zal jij een gigantische stappen gaan nemen in jouw zelfontwikkeling, dusdanig dat je daar de rest van je leven profijt van zal gaan hebben!

Dit persoonlijke traject duurt 3 maanden en dat zorgt ervoor dat ik als jouw coachende cheerleader een stevige stok achter de deur zal gaan vormen. Om de week hebben wij een online sessie van een uur ( in totaal 8 sessies) waarin we met jouw doelen en wensen aan de slag gaan zodat jij alle ruimte hebt voor het stellen van vragen, maar we ook de hindernissen samen kunnen verkleinen. Iedere sessie heb jij weer nieuwe energie, heb je fantastische dingen geleerd en kan je aan de gang gaan met jouw proces naar meer geluk, zelfzorg en een positiever zelfbeeld. Jezelf tot prioriteit in je leven maken sluit namelijk niet uit dat anderen een prioriteit gaan zijn, wel zorgt het ervoor dat jij jezelf niet wegcijfert.

Omdat we 3 maanden het traject aangaan zal het volledige traject aan jouw wensen en behoeftes worden aangepast. Zo weet je zeker dat je het meeste aan het traject zal hebben!

 

Reviews

Ik vond de coaching van Kimberly echt heel helpfull en ik denk er nog vaak aan terug. Kimberly is oprecht, lief, inlevend en zeker ook professioneel. Tijdens de coaching kreeg ik hele heldere inzichten en handvatten, de opdrachten zijn heel boeiend. 

Amber

Reviews

Ik denk dat meer mama’s Kimberly haar hulp kunnen gebruiken. alleen weten ze dat zelf nog niet. Ook ik heb het moeten leren, echt thanks voor de “schop”onder mijn kont die jij me hebt gegeven!

Suzanne

7

Dit zijn de extra's van de persoonlijke coaching

Persoonlijke online sessies

Online sessie die je op je gemak vanuit huis kunt hebben. Geen geregel met de kinderen of ergens naartoe hoeven! Te volgens met je telefoon of laptop.

Werkboek en bonussen

Een  uitgebreid werkboek met alle oefeningen, extra informatie én toffe bonussen. Zo kan je ook na dit traject nog de oefeningen en informatie nalezen.

Stel op je gemak vragen

Loop je ergens tegenaan of heb je advies nodig? Je kan mij tijdens kantoortijden een berichtje sturen, dan denk ik met je mee. 

e-book Badass Moeders

Ook ontvang je van mij gratis het e-book voor badass moeders: “Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen” t.w.v. € 23,50

Na dit traject kan jij:

Benieuwd naar wat meedoen aan dit persoonlijke traject je nou eigenlijk oplevert?
Na dit traject weet jij je prioriteiten als een baas te stellen, weet jij wat je te doen staat om meer rust in je hoofd te krijgen en de stappen daarvoor nemen. Maar jij bent ook nog eens zo’n badass moeder die weet je wat je iedere dag te doen staat voor meer zelfvertrouwen, je weet vooral hoe jij jezelf een prioriteit kan maken en hoe je voor een positievere mindset kan zorgen. Ook wanneer de kinderen continue thuis zijn. Je zal jouw gevoelens herkennen en daarop kunnen anticiperen.

Dankzij de spiegel en de handvatten die je tijdens de coaching van mij ontvangt zal jij door kunnen gaan met jouw ontwikkeling. De gigantische boost van het persoonlijke badass moeders traject zorgt ervoor dat jij met meer geluk, balans en zelfvertrouwen door het leven gaat.

En weet je? Dit persoonlijke traject heeft niet alleen voor jou persoonlijk gevolgen, maar ook jouw gezin gaat de voordelen van de coaching opmerken waardoor er meer rust in je gezin zal zijn.

Jij gaat meer zelfacceptatie, balans en rust voelen zodat jij de beste versie van jezelf kan gaan zijn! En dat gewoonweg door te leren hoe je jezelf een prioriteit moet maken.

Investeer in jezelf en doe nu mee voor € 697,00

coach meer zelfvertrouwen vrouwen

Veelgestelde vragen

1. HOE KAN IK BESTELLEN?

Voor € 697,00 doe jij mee met het persoonlijke coachingstraject ! Klik op de link hieronder en reken af. Direct na het afrekenen ontvang je de directe link naar de cursusomgeving. Zijn de kosten te hoog voor jou om in 1x te betalen? Dan kan je het bedrag in 3 termijnen betalen.

2. HOE LANG IS DIT TRAJECT BESCHIKBAAR?

Iedere maand zijn er maximaal 3 beschikbare plekken voor dit traject. Je kan dus het hele jaar instromen, maar het zou kunnen zijn dat deze maand nog een plekje beschikbaar is en dat die al snel vergeven is. 

3. WAAR VIND IK DE BONUSSEN EN HET WERKBOEK?

Nadat je hebt afgerekend en we het eerste gesprek hebben gehad, ontvang je van mij jouw e-book en werkboek.

4. HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT AAN HET TRAJECT?

Het persoonlijke traject kost jou gemiddeld 10 minuten per dag en om de week heb je een sessie met mij van een uur. Dat valt best te overzien toch?

5. WANNEER HEBBEN WE DE ONLINE SESSIES?

Om de week hebben we samen een sessie, we starten en eindigen uiteraard ook met een sessie. De data en tijden plannen we direct bij de start in overleg, zo weet je dat het je altijd uitkomt.

6. HET KOMT NIET ZO GOED UIT

Geen probleem natuurlijk, je kan later starten met het persoonlijke traject. Maar eerlijk? Waarom zou je wachten? Juist als je niet anderhalf uur voor jezelf vrij kunt maken in een week, is het tijd voor jou om mee te doen!

7. BEN IK DIT WEL WAARD?

Dit persoonlijke traject is DE investering in jezelf! Dat betaalt zich al snel uit en zal je leven verrijken, daar ben ik van overtuigd. Natuurlijk ben jij het waard om gelukkiger te zijn, meer balans te voelen en een beter zelfbeeld te ontwikkelen.

8. IK TWIJFEL....

Bij twijfels, doen! Je bent helemaal onderaan deze pagina gekomen en hebt alle informatie gelezen. Wat zorgt voor deze twijfels? Weet dat jij het waard bent om in te investeren. De lessen die dit traject je meegeeft zijn ontzettend waardevol! Heb je na deze peptalk toch nog twijfels of vragen? Stuur me dan een mailtje op kimberly@bmacademy.nl Met liefde beantwoord ik al je vragen en kijk ik met je mee naar de mogelijkheden. 

9. IK HEB LIEVER EEN KORTER TRAJECT

Dat kan natuurlijk. We kunnen kijken naar de mogelijkheid voor een maand persoonlijke coaching of je kan meedoen aan het badass moeders groepstraject. Dat traject duurt een maand en zal jou een boost geven in de richting van meer zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en prioriteiten stellen als een BAAS! Dit traject heeft echter geen persoonlijke begeleiding en geen stok achter de deur. Het is dus kijken naar wat bij jou past en waar jouw behoefte nu ligt.