E-book #badassmoeders

Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen

E-book voor moeders die de badass in zichzelf naar boven willen halen!

93 BLADZIJDES VOL INSPIRATIE EN OEFENINGEN

Met uiteenlopende opdrachten, achtergrondinformatie, mijn eigen verhaal, inspirerende teksten en uitleg help ik je aan meer zelfvertrouwen en een betere zelfzorg! Zo zal jij meer geluk ervaren en de vrijheid om te zijn wie je bent ♥

 

15 BLADZIJDES AAN EXTRA’S!

Naast alle fijne en waardevolle informatie die je in het e-book vind krijg je ook nog eens een berg aan extra’s! Met extra werkbladen en planners zorg jij ervoor dat je prioriteiten kunt stellen, een goede planning hebt en tijd overhoudt voor jezelf.

 

INVESTEREN IN JE EIGEN GELUK

Op een laagdrempelige en duidelijke manier kan jij met dit e-book aan de slag gaan en investeren in je eigen geluk. Je kunt de extra’s blijven gebruiken en toepassen zodat je blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen

Coach voor moeders - Kimberly - B&M Academy

Koop jouw e-book al voor € 23,50

Testimonial

Het e-book staat vol eye-openers, van die ohjaaaaa momentjes. Het heeft me bewust gemaakt dat ik bepaalde dingen anders doe dan mijn ouders en zorgt voor ruimte om het met hen te bespreken.


Suzanne

7

WELKE ONDERWERPEN VIND JE IN HET E-BOOK?

Mijn verhaal

 

In het e-book vind je ook mijn verhaal over mijn weg naar meer zelfvertrouwen. Ik ben niet altijd zo zelfverzekerd geweest namelijk, verre van zelfs!

Informatie &oefeningen

Bergen aan informatie en ontzettend waardevolle oefeningen vind je in dit e-book. Allen gericht op zelfliefde, bodypositivity, prioriteiten stellen en balans creeëren.

Gave bonussen!

Toffe bonussen en werkbladen die je oneindig toe kan passen en die jou gaan ondersteunen op jouw weg naar meer zelfzorg en zelfvertrouwen!

Het is tijd om jezelf voorop te zetten

In je eigen tempo je zelfvertrouwen en zelfzorg een boost geven doe je met het e-book!

E-book #badassmoeders

KOSTEN € 23,50

Met dit e-book voor #badassmoeders wil ik jou laten inzien hoe leuk jij zelf bent. Jij, mijn beste vrouw, bent het meer dan waard om dat zelf te gaan (in)zien. Dat jij in de spiegel kijkt en als eerste de leuke dingen ziet van jezelf in plaats van de dingen die je niet leuk vindt. De stemmen van anderen wil ik je helpen om opzij te zetten en dan wil ik je ook nog eens gaan helpen om te beseffen dat zelfzorg een essentieel onderdeel van het leven is. Ja, ook als moeder en als vrouw is dat een zeer belangrijk deel van jouw leven.