Search here...
0
TOP

Het Insta adviesgesprek!

1 UUR

Voor € 50,00 ex. BTW hebben we een online gesprek van een uur waarin wij jouw Instagram bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook worden jouw vragen besproken. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode.

Ben jij blogger én heb je geen idee wat je met jouw Instagram aan moet?

Je denkt het allemaal voor elkaar te hebben, schrijft leuke teksten én je geniet van het bloggen. Het enige waar je mee worstelt is je Instagram. Anderen zie je leuke dingen doen op Instagram, een fijne interactie hebben en samenwerkingen. Dingen die jij ook wel graag zou willen hebben. Daarnaast zie je dat anderen een leuke feed hebben maar heb jij geen zin om alles maar te plannen. Of misschien heb je wel werkelijk geen idee waar je mee zou moeten beginnen?!

Hastags (#), interactie, het algoritme. Zijn dit dingen waar jij meer over zou willen weten en mee wilt leren werken i.p.v. ertegen? 

Laat mij je helpen! Ik kijk in een één – op  – één online gesprek met je mee naar de verbeterpunten van jouw Instagram en je kunt me van alles vragen.
Het “enge” algoritme, Instagram Stories maken, programma’s die je kunt gebruiken en ga zo maar door. Schrijf je vragen op en dan bespreken we het tijdens ons gesprek!