OVER KIMBERLY EN B&M ACADEMY

Dingen die je echt wil weten!

Dit werk brengt mij een hoop voldoening en energie omdat ik zie wat het andere vrouwen brengt. Ik kan doen waar ik goed in ben: anderen begeleiden op hun weg naar meer zekerheid en geluk.

Ruim 100 vrouwen hebben mijn cursussen en e-book gelezen en de eerste stappen naar tevredenheid met hun lichaam gezet.

Yes, jij bent nu helemaal enthousiast en wil ook met zelfvertrouwen in de spiegel kijken. Koop dan nu jouw toegang tot de online cursus of het één op één traject om samen met mij aan de slag te gaan.

Hi, ik ben Kimberly!

Super dat je op mijn website terecht gekomen bent. Uiteraard snap ik wel dat je meer over mij wil weten, ik zal mezelf dus eerst eens voorstellen aan je. Ik ben Kimberly Houweling, moeder van Evi, getrouwd met Patrick en coach voor moeders. Ik inspireer en begeleid je naar meer zelfliefde, zelfzorg en authenticiteit. Zo zal je ook nog eens meer geluk en plezier in je leven gaan ervaren. Op mijn manier wil ik de wereld mooier maken door moeders meer zelfvertrouwen te geven en zelfliefde. Want met mijn coaching bereik ik niet alleen de moeders maar ook hun kinderen! Goed voorbeeld doet goed volgen, dat weet ik zeker. 

Met mijn humor en relativeringsvermogen lukt het me niet alleen om jou als een ijzersterke coach te begeleiden maar om dat ook nog eens op een zeer ontspannen manier te doen! Confronterende momenten zullen worden afgewisseld met luchtigheid en een berg aan positieve vibes. Authenticiteit is een sterk punt van mij: ik weet heel goed wie ik ben en wat mijn grenzen zijn, maar die positieve mindset en zelfliefde kwam mij ook niet aanwaaien. Jou ga ik leren hoe ik dat zelf heb gedaan en hoe je op een fijne manier ook jouw eigen mindset kan veranderen zodat je meer zelfliefde zal gaan ervaren en zelfzorg zal gaan toepassen. 

Over mij

Ik ben dol op kroketten!

Dagelijks heb ik trek in een kroket maar eens per maand moet ik echt een kroket eten 😉

Life's too short to wear boring clothes

Zelfs als je denkt dat ik een hele zakelijke outfit aan heb, zal er ergens een glittersok of een panterprintje in mijn outfit zitten.

Comfortabel staat voorop

Als mijn kleding niet lekker zit, kan ik mij niet goed concentreren. Alles in mijn kast zit dus optimaal en het liefste bivakkeer ik in een huispak, coltruien en capuchons geven me de kriebels dus die draag ik niet.

Zelfzorg is

Jezelf een pauze gunnen