Persoonlijk coachingstraject voor online ondernemende moeders

Als online ondernemer (moeder) is het belangrijk om jezelf te laten zien aan jouw potentiële klanten. Maar wat nou als jij jezelf steeds voorneemt om foto’s te maken van jezelf en nergens tevreden mee bent zodat je alle gemaakte foto’s weer verwijdert? Authentiek online zichtbaar zijn is vooral online zichtbaar zijn op een manier die goed bij jou en jouw bedrijf past. Daarnaast is het belangrijk om aan je zelfvertrouwen te werken, want meer zelfvertrouwen ga je niet alleen maar merken in het zichtbaar zijn online. Je gaat dat ook merken in jouw ondernemerschap.

 Ik ben geen businesscoach en nee, ook geen marketeer. Wel ben ik een coach voor meer zelfvertrouwen en zelfzorg, maar ben ik ook al een aantal jaar ondernemer naast mijn moeder zijn. En laat dat nou toch een pittige combinatie zijn. Juist meer zelfvertrouwen en rust zal heel belangrijk zijn voor jou als online ondernemende moeder! Waar een businesscoach vooral kijkt naar jouw bedrijf en naar jou als ondernemer, en een marketeer vooral kijkt naar de online groeipotentie, kijk ik vooral naar jou als persoon in combinatie met al jouw mogelijkheden online. De persoon achter de online onderneming vind ik namelijk razend interessant! Iedereen zijn eigen kennis en kunde, dit is de mijne. Gebaseerd op jaren van ondernemen, online zichtbaarheid, werkzaam zijn als coach voor moeders en vooral authenticiteit. Je onderscheiden van de rest doe je namelijk vooral door jezelf te zijn en op jouw eigen manier jouw bedrijf te runnen. Doe je dit vol plezier? Dan zal dat ook van je afstralen en daarmee ook van jouw bedrijf.

 

 

Ik ben klaar voor succes!

Voor € 347,00 ex. BTW doe jij al mee met het persoonlijke traject! Klik op de link hieronder en reken af.

Hoe zou het voor jou zijn om…

 

 •  je eigen tijd in te plannen
 •  de baas over jouw eigen agenda te zijn
 • meer rust te ervaren in jouw ondernemerschap
 • je eigen regels bepalen en beschermen
 • te leren hoe je jouw zelfvertrouwen kan vergroten
 • online zichtbaar zijn op een manier die bij jou en jouw bedrijf past
 • authentiek kunnen zijn op jouw socials
 • weer plezier te ervaren in social media
 • weten waar jouw kansen liggen en deze ook kunnen grijpen

Persoonlijk Traject

KOSTEN € 374,00 ex. BTW per maand.

Hoe zou het voor jou zijn om:

Onderscheiden van de rest gaat jou vooral lukken wanneer jij jezelf zal durven te laten zien, ik help jou daarbij! Met deze persoonlijke coaching kijk ik een maand lang mee naar jouw kansen om zichtbaar te zijn op een manier die bij jou past. We gaan vooral aan de slag met jouw zelfvertrouwen en de weerstand die je voelt om zichtbaar te zijn als gezicht van jouw bedrijf. 

Voor € 374,00 ex. BTW  (€ 452,54 inclusief BTW) hebben we iedere week een online gesprek van een uur waarin wij jouw zichtbaarheid bespreken. Jouw wensen, doelen, mogelijkheden en kansen zullen aan bod komen. Maar ook worden jouw vragen besproken. We hebben uitgebreid de tijd en ik help je met een duidelijk plan op te stellen voor de komende periode, we stellen doelen op voor jouw online zichtbaarheid maar ook voor jou als persoon.

 • Vier online gesprekken van een uur, opdrachten en een werkboek.

 • Persoonlijke coaching voor jou en advies voor het vergroten van jouw authenticiteit als online ondernemer

 • Coaching voor jou als ondernemer maar ook persoonlijke coaching zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt en inzichten in jouw mogelijkheden
 • Wordt beter in prioriteiten stellen en rustmomenten inbouwen, juist omdat die als ondernemer zo ontzettend belangrijk zijn!

Authenticiteit is....

Jezelf niet verliezen in ruil voor goedkeuring

Adviesgesprek

Een uur lang coaching en advies voor de online ondernemende moeder. Inclusief advies samenvatting.

E-book

Coming soon | Authenticiteit als online ondernemende moeder

Persoonlijk Traject

Voor de online ondernemende moeders